Skip to content
  • Talvisää sopii mainiosti kattoremontin tekemiseen

Kattoremontti talvella – Miten se onnistuu?

Tilaa nyt kattoremontti talveksi Katto-Kaasiselta!

Kattoremontti talvella onnistuu vaivattomasti. Yleisesti luullaan, että kattoremontin tekeminen talvella on ongelmallista. Sen ajatellaan lisäävän kustannuksia verrattuna kesällä tehtävään remonttiin. Nykyaikaiset rakennusmenetelmät ja työtavat mahdollistavat kuitenkin sen, että kattoremontti on helppo toteuttaa vuodenajasta riippumatta.

 

Talvi ei lisää kattoremontin kustannuksia

Kesä on perinteisesti kattoremonttien sesonkiaikaa, mutta talvi ei estä mitenkään sen tekemistä. Yleinen ennakkoluulo on, että kattoremontin toteuttaminen talvella on hidasta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Talvella ja sesonkiajan ulkopuolella kattoremontti voidaan toteuttaa nopeasti, ja aika tilauksesta toteutukseen on usein lyhyempi kuin kesällä.

Talvisin kattoremontit voidaan toteuttaa helposti asiakkaan toivomana ajankohtana, koska silloin kalentereissa on enemmän tilaa. Kattoremontin kustannuksiakaan talvi ei nosta, ja lisäksi materiaalien toimitusajat ovat silloin lyhyempiä.

 

Pakkaskelit sopivat katon rakentamiseen

Suomessa on talvisin kylmää. Melko yleinen virhekäsitys on, että pakkanen haittaa katon asennusta. Talvella ilma on kuivempaa ja sateen riski on pienempi kuin kesällä. Kuiva ja kirpakka pakkaskeli on näin ihanteellinen juuri kattoremonttiin. Pakkaskelillä uuden katon materiaalit säilyvät kuivina ja suojauksen tarve on vähäinen.

Ihmiset ajattelevat, että vanhan katon purkaminen tekee asunnosta kylmän ja että sieltä on lähdettävä remontin ajaksi pois. Vesikaton pintamateriaalit (kuten teräs, tiili tai bitumi) eivät kuitenkaan toimi vesikaton rakenteessa lämmöneristeenä. Ne eivät vaikuta lämmönhukkaan mitenkään. Useimmiten kattoremonteissa uusitaan vain katon vesikate, jolloin eristyskerros pitää lämmön sisällä.

 

kattoremontti talvella, kattoremontti

Kattoremontti talvella sujuu lumesta ja jäästä huolimatta

Tammikuun ja maaliskuun välinen aika on Suomessa hyvin vähäsateista. Sen lisäksi, että talviremontilla vältetään ruuhkat, sillä vältetään vuotava katto.

Monesti myös uskotaan, että lumisade ja katolle kertynyt lumi lisäävät kustannuksia ja estävät kattoremontin toteutuksen. Kattoremontti talvella toteutetaan kuitenkin niin, että lumet saadaan poistettua remontin yhteydessä katon päältä nopeasti.

Talvella talon piha on roudassa, joten rakennusmateriaalit ja itse rakentaminen eivät vaurioita pihan rakenteita ja istutuksia. Pakkanen ja talvi eivät siis estä kattoremonttia. On jopa järkevääkin toteuttaa kattoremontti talvella!

 

 

 

Katto-Kaasinen remontoi ja huoltaa vuodenajasta riippumatta

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti rakennettu vesikatto on yksi rakennuksen tärkeimmistä elementeistä. Vesikatto suojaa koko rakennusta, joten sekä rakentamisen laadun että materiaalien tulee olla huippuluokkaa.

Me Katto-Kaasisella toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit. Teemme työn huolellisesta suunnittelusta aina laadukkaaseen lopputulokseen asti. Remontoimme ja huollamme vuodenajasta riippumatta ja laadusta tinkimättä. Näin ollen kattoremontti talvella tai kesällä onnistuu vaivattomasti.

Hyvän yhteistyöverkoston avulla saamme rakennukseesi markkinoiden parhaat tuotteet. Toimitamme profiili- ja konesaumapeltikatot sekä kaikenlaiset huopakatot. Luonnollisesti toimitamme myös tarvittavat tuotteet katon turvallisuuteen ja lumiesteet katolle. Lumiesteiden asennus huolehditaan remontin yhteydessä.

Laadukkaasti toteutettu kattoremontti tuo kodillesi uutta ilmettä ja nostaa kiinteistön arvoa!

 

Tehdäänpäs teillekin talvella uusi katto!

Anna meille yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

HALUATKO, ETTÄ SOITAMME SINULLE?

TAI

SOITA SUORAAN MEILLE!


050 340 5100

                   

Asiakaspalvelu

Ma - pe klo 7.00 - 17.00
info (at) katto-kaasinen.fi
010 406 2140

Tietosuojaseloste
 

Pohjois-Pohjanmaa 

Hiltusentie 20 A 1
90620 Oulu
050 340 5100

Pohjois-Karjala 

Helinintie 6
80130 Joensuu
044 979 0884