Skip to content

Katto-Kaasinen – viimeistelty kattoremontti

Näin kattoremontit tehdään ammattitaidolla

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä tutkimme huolellisesti kattosi kunnon, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja teemme korjaussuunnitelman.

Täsmällinen tarjous

Korjaussuunnitelman perusteella annamme kirjallisen tarjouksen, joka sisältää hinnan, toimitussisällön ja aikataulun selkeästi eriteltynä.

Ammattilaisten toteuttama

Kotimainen, kokenut ja korkean ammattitaidon omaava työporukka toteuttaa kattoremontit huolellisesti ja laadukkaasti takuutyönä.

Onnistunut lopputulos

Korkealaatuinen kokonaispalvelu, markkinoiden parhaat materiaalit ja lopputarkastus asiakkaan kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Kattoremontit 15 vuoden kokemuksella

Hyvin suunniteltu ja huolellisesti rakennettu vesikatto on yksi talon tärkeimmistä elementeistä. Toteutamme niin omakotitalojen kuin taloyhtiöidenkin kattoremontit vankalla ammattitaidolla ja 15 vuoden kokemuksella. Kodin kattoremontti valmistuu muutamassa päivässä ja remontin aikana voit asua normaalisti kotonasi. Kattoremontti on ensiarvoisen tärkeää tehdä oikeaan aikaan, turvallisesti ja niin, että siitä koituu asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Annamme remontille selkeän ja yksityiskohtaisen aikataulun ja noudatamme sitä.

Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Jos kattosi kunto huolettaa, pyydä rohkeasti meiltä kattoasiantuntija arvioimaan tilanne. Meiltä saat joustavasti ja nopeasti kattavan tilannearvion. Yhteydenotto on helppoa ja sujuvaa ja toimimme hyvin asiakaslähtöisesti. Toimimme samalla varmalla toimintatavalla ja ammattitaidolla niin Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa kuin Pohjois-Karjalassakin.

Miksi kattoremontit tehdään?

Katto on alttiina sään vaikutuksille jatkuvasti, joten se vaatii myös säännöllistä huoltoa. Jos katon ikä on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää kattoasiantuntijaa tarkistamaan sen kunto. Ajoissa teetetty kattoremontti tulee pitkällä tähtäimellä halvemmaksi. Kattoremontit ovatkin kiinteistöjen parhaita vakuutuksia. Joskus katosta näkee heti, kun se on remontin tarpeessa. Katon heikosta kunnosta kertovat esimerkiksi vuodot, halkeamat, ummehtunut haju, löysät naulat tai ruuvit, ruostejäljet tai kasvusto katolla.

Lähtökohtana asiakkaan tyytyväisyys

Toimimme aina asiakaslähtöisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja helpon ratkaisun, jossa asiakasta kuunnellaan ja hänelle tehdään vain se, mitä hän tilaa. Onnistunut kattoremontti lähtee liikkeelle talosi tarpeista. Asiakkaamme saavat asiantuntevan ja luotettavan kokonaispalvelun aina ilmaisesta kuntoarviosta onnistuneeseen lopputulokseen. Kattoremontti piristää talon ilmettä, nostaa sen arvoa ja takaa talon säänkestävyyden vuosikymmeniksi. Kattoremontin työn osuudesta voit lisäksi saada kotitalousvähennystä.

Luotettavat tavarantoimittajat

Katto-Kaasinen tekee yhteistyötä luotettavaksi havaittujen tavarantoimittajien kanssa. Meillä materiaalien laatu varmistetaan ja kattoremontit ja -huollot tehdään kotimaisilla materiaaleilla, jotka edustavat markkinoiden parhaimmistoa.

Kattoremontti vaivattomasti rahoituksella

Katto-kaasisen kautta kattoremontti on helppoa hankkia myös kattavalla Nordean rahoituspaketilla. Kysy lisää myyjältämme!

HALUATKO, ETTÄ SOITAMME SINULLE?

                      

Asiakaspalvelu

Ma - pe klo 7.00 - 17.00
info (at) katto-kaasinen.fi

010 406 2140

Tietosuojaseloste
 

Pohjois-Pohjanmaa 


Hiltusentie 20 A 1
90620 Oulu

050 340 5100

Pohjois-Karjala 


Helinintie 6
80130 Joensuu

044 979 0884