Skip to content

 

 • Avaimet käteen - kattoremontit!

 • Vaivattomasti ja ammattitaidolla

Kattoremontti kannattaa tehdä ajoissa!

Kattoremontti onnistuu, kun se suunnitellaan huolellisesti, toteutetaan laadukkaasti ja viimeistellään hyvin. Me Katto-Kaasisella teemme kaikenkokoiset kattoremontit niin, että katto suojaa taloa ja sen asukkaita taas kymmeniä vuosia.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme onnistuneen kattoremontin, koska

 • kattoasentajamme ovat ammattilaisia, jotka hallitsevat kattoremontin eri vaiheet
 • meillä on hyvä ja tiivis yhteistyöverkosto, jonka kautta saamme markkinoitten parhaat tuotteet ja remonttimateriaalit.

Toimitamme profiilipeltikatot, konesaumapeltikatot ja myös kaikenlaiset huopakatot. Meiltä sujuu koko katon uusiminen alusta loppuun mutta onnistuu myös kattohuolto tai -korjaus – ihan mitä vain talosi tarvitsee.

 

"Tilaa meiltä ilmainen arviointikäynti, niin katsotaan talollesi paras ratkaisu!"

 

Kattoremontti, katon uusiminenKaton kuntotarkastus voi estää isot vahingot

Kattoremontti on väistämättä edessä jokaisessa talossa, sillä laadukaskin katto tulee tiensä päähän jossain vaiheessa. Remonttia ei tosin tarvitse tehdä usein, mutta katon kuntoa kannattaa seurata ja katon kuntotarkastus tehdä, jotta remontti voidaan toteuttaa ennen kuin huonokuntoinen katto on pilannut talon muita rakenteita.

Vanhojen kattojen yleisimmät ongelmat ovat vuotaminen ja heikko tuuletus. Jos kosteus ei pääse haihtumaan vesikatteen alta, seurauksena on rakenteen vaurioituminen.

Usein katon uusimisen syynä on myös se, että alkuperäinen aluskate on tullut teknisen käyttöikänsä päähän ja kosteutta pääsee sen vuoksi kattorakenteisiin. Katolla käveleminen on voinut aiheuttaa painaumia, joissa vesikate, aluskate tai molemmat ovat aikaa myöten rikkoutuneet. Tällainen katto on jo uhka koko rakennukselle.

 

Kattoremontti nostaa kiinteistön arvoa

Olipa uusimistarpeen syy tekninen tai talon ulkonäön päivittäminen, kattoremontti antaa aina kodille uuden ilmeen ja nostaa kiinteistön arvoa. Kattoremontin yhteydessä on käytännöllistä ja kustannustehokasta parantaa myös yläpohjan lämmöneristystä, sillä se lisää asumismukavuutta ja sillä säästää lämmityskustannuksissa selvää rahaa.

Vesikatto suojaa koko rakennusta, joten sekä materiaalien että työn laadun tulee olla huippuluokkaa. Kokenut tiimimme on tehokas ja toimii aikaa hukkaamatta. Ymmärrämme, että kattoremontti on asiakkaalle poikkeuksellinen tilanne, jonka ei toivota kestävän kauan.

Harjaantunut tiimimme hoitaa kokonaisen pientalon kattoremontin useimmiten parissa päivässä. Aikataulukysymykset tarkennetaan joka tapauksessa urakkasopimuksen yhteydessä, joten asiakas tietää aina etukäteen, kauanko remontti tulee kestämään.

 

Avaimet käteen -paketti säästää rahaa

Katto-Kaasisen Avaimet käteen -paketti on vaivaton ja kustannustehokas tapa suoriutua kattoremontista. Hoidamme kattoremontin alusta loppuun etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Voit sopia kauttamme myös helpon ja vaivattoman rahoituspaketin. Kattoremontin rahoitus on alkaen 155 € / kk, ja muita kuluja ei ole.

 

» Pyydä lisätietoa

 

wrap

Työvaiheet

Kattoremontin työvaiheet

1. Vanhan katteen purku
2. Lahonneiden ruodelaudoitusten purku
3. Vanhan aluskatteen poisto
4. Katon oikaisu
5. Aluskatteen ja korokeriman asennus
6. Uusien ruoteiden asennus
7. Otsalautojen asennus
8. Uuden vesikatteen asennus
9. Piipunpellitys ja muut läpiviennit
10. Loppusiivous ja purkujätteiden poiskuljetus
11. Kattoremontin lopputarkastus

Näin tehdään kattoremontti ammattitaidolla

 1. Ilmainen kartoituskäynti

  Onnistunut kattoremontti lähtee talosi tarpeista. Maksuttomalla kartoituskäynnillä tutkimme nykyisen kattorakenteen perusteellisesti. Kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat ja teemme niiden perusteella korjaussuunnitelman, yhdessä asiakkaan kanssa.

 2. Tarjous

  Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on hinta, toimitussisältö ja aikataulu selkeästi eriteltynä. Tarjous perustuu asiakkaan kanssa tehtyyn korjaussuunnitelmaan ja aikataulutoiveisiin.

 3. Urakkasopimus

  Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus. Tässä yhteydessä sovitaan yksityiskohtaisesti aikatauluista. Kun sopimus on kirjallisena, on selvää mitä on sovittu eikä yllätyksiä tule.

 4. Vanhan katon purkutyöt

  Kattoremontin työmaavaihe alkaa vanhan katteen ja kattovarusteiden purkutyöllä, sovitussa laajuudessa. Samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Suojaamme rakenteet remontin aikana asianmukaisesti sään mukaan.

 5. Uuden katon rakentaminen

  Rakennamme uuden vesikaton sovitun sisällön mukaisesti, sovituilla materiaaleilla ja kattotarvikkeilla.

 6. Viimeistely

  Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattoremonttiin kuuluu aina lopputarkastus.

 

 

HALUATKO, ETTÄ SOITAMME SINULLE?

                   

Asiakaspalvelu

Ma - pe klo 7.00 - 17.00
info (at) katto-kaasinen.fi
010 406 2140

Tietosuojaseloste
 

Pohjois-Pohjanmaa 

Hiltusentie 20 A 1
90620 Oulu
050 340 5100

Pohjois-Karjala 

Helinintie 6
80130 Joensuu
044 979 0884