Skip to content

 

  • Vaivattomasti kokonaispakettina!

  • Vaivattomasti kokonaispakettina!

Katto-Kaasinen – viimeistelty kattoremontti

Näin kattoremontit tehdään ammattitaidolla

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä tutkimme huolellisesti kattosi kunnon, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja teemme korjaussuunnitelman.

Täsmällinen tarjous

Korjaussuunnitelman perusteella annamme kirjallisen tarjouksen, joka sisältää hinnan, toimitussisällön ja aikataulun selkeästi eriteltynä.

Ammattilaisten toteuttama

Kotimainen, kokenut ja korkean ammattitaidon omaava työporukka toteuttaa kattoremontit huolellisesti ja laadukkaasti takuutyönä.

Onnistunut lopputulos

Korkealaatuinen kokonaispalvelu, markkinoiden parhaat materiaalit ja lopputarkastus asiakkaan kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Taloyhtiön kattoremontti tehdään ammattilaisen avulla

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu parhaiten, kun se suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä luotettavan kattofirman kanssa. Sujuvan ja helpon kattoremontin saa esimerkiksi meiltä, Katto-Kaasiselta: taloyhtiöiden kattoremontteihin erikoistuneet asiantuntijamme kartoittavat tarpeenne ja laativat tarjouksen kattoremontista kokonaispakettina.

Suunnittelemme yhdessä isännöitsijän tai hallituksen jäsenen kanssa, millainen ratkaisu on taloyhtiölle paras. Remontin aikataulusta ja järjestelyistä päätetään yhdessä.

"Kutsu meidät ensitöiksesi ilmaiselle arviointikäynnille!"

Toteutamme kattoremontin ammattitaidolla alkaen hyvästä suunnittelusta aina onnistuneeseen lopputulokseen saakka. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti on asukkaillekin huoleton.

 

Miten taloyhtiön kattoremontti etenee?

Yleisiä syitä taloyhtiön kattoremonttiin ovat vuodot, eristyksen puute ja alusrakenteiden heikkous. Myös ulkonäölliset syyt ovat painavia, kuten katemateriaalin kuluminen, värin haalistuminen tai se, että katteen malli tai väri ei ole ajanmukainen.

Taloyhtiössä tehtävä kattoremontti etenee periaatteessa samoin kuin omakotitalon kattoremontti. Erona on vain se, että asioista päättää taloyhtiö ja/tai sen nimetty edustaja.

 

Tavallisesti projekti etenee näin:taloyhtiön kattoremontti, rivitalon kattoremontti

  • Havaitaan, että katto täytyy remontoida.

  • Yhtiökokouksessa puhutaan asiasta ja päätetään tilata ilmainen arviointikäynti.

  • Pyydetään tarjous kattoremontin teettämisestä.

  • Yhtiökokouksessa päätetään, että tarjous hyväksytään ja kattoremontti toteutetaan.

  • Tehdään urakkasopimus ja aikataulun täsmennys.

  • Remontti aloitetaan vanhan katon purkamisella.

  • Uuden katon rakentaminen etenee urakkasopimuksen mukaan.

  • Työ viimeistellään ja jäljet siivotaan.

 

Tarkista ja huolla katto säännöllisesti

Taloyhtiön hallituksella on velvollisuus huolehtia kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilymisestä. Yleensä isännöitsijä huolehtii käytännön toimenpiteistä, mutta taloyhtiön hallitus on viime kädessä vastuussa kiinteistöstä. Tämän vuoksi taloyhtiössä on hyvä tiedostaa katon kunnossapidon merkitys koko kiinteistölle ja teettää kattohuolto säännöllisesti.

Katto on kuitenkin helppo unohtaa. Sen kuluminen ja vauriot voivat pysyä pitkään piilossa, koska aika harvoin katolle tulee kiivettyä. Usein kiinteistön muut työt ja remontoinnit menevät katon edelle. On hyvin tyypillistä, että kattoa aletaan huoltaa ja korjata vasta sitten, kun sen alapuolella olevissa rakenteissa havaitaan ongelmia.

Vesikattoa voidaan pitää kiinteistön tärkeimpänä rakenteena, koska se estää muita rakenteita kastumasta. Jos kattoa ei pidetä kunnossa, koko muukin rakennus vaurioituu ajan mittaan. Kaikista tärkeintä onkin huolehtia siitä, että vesikate tulee uusittua ennen kuin entinen on teknisen käyttöikänsä päässä. Näin torjutaan kosteusvaurion riskiä.

 

Käytä asiantuntijaa apuna

Taloyhtiön katon kunto kannattaa arvioituttaa asiantuntijalla. Maallikon tekemä arvio voi heittää puoleen ja toiseen sen verran, että lopulta tulee korjattua liikaa tai liian vähän. Yli- ja alikorjaukset voivat myös nostaa katto-ongelmista aiheutuneita kustannuksia todella paljon.

Jos taloyhtiö haluaa vakautta kiinteistön remontointikuluihin, katon huoltamiseen ja yleiseen kunnossapitoon kannattaa satsata. Kannattaa sopia isännöitsijän kanssa, milloin ja miten kattoa huolletaan ja kunnostetaan.

Kattoremontin yhteydessä on kustannustehokas tilaisuus tarkistuttaa palokatkot ja kohentaa yläpohjan tilannetta muutenkin. Esimerkiksi lisäeristys ja tuulenohjaimet on usein todettu kannattavaksi asennuttaa kattoremontin yhteydessä.

Katto-Kaasinen on kokenut asiantuntija. Taloyhtiön kattoremontit tehdään laadukkaasti ja ammattimaisesti. Ota yhteyttä!

 

» Pyydä lisätietoa

Galleria

Kattoremontti vaivattomasti rahoituksella

Katto-kaasisen kautta kattoremontti on helppoa hankkia myös kattavalla Nordean rahoituspaketilla. Kysy lisää myyjältämme!

HALUATKO, ETTÄ SOITAMME SINULLE?

                      

Asiakaspalvelu

Ma - pe klo 7.00 - 17.00
info (at) katto-kaasinen.fi

010 406 2140

Tietosuojaseloste
 

Pohjois-Pohjanmaa 


Hiltusentie 20 A 1
90620 Oulu

050 340 5100

Pohjois-Karjala 


Helinintie 6
80130 Joensuu

044 979 0884