Skip to content
  • Värit ja pinnoitteet

Värit ja pinnoitteet

KESTO-peltituotteita on saatavissa useissa väreissä sekä pinnoitteissa. Painotekniikka asettaa omat rajoituksensa, käy katsomassa todellisia värimalleja jälleenmyyjiemme luona tai tule käymään tehtaallamme. Kysy tehtaaltamme erikoisvärien saatavuus. Alla lueteltu yleisimpiä värejä.

Pural

Pural, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Matta

Matta, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitetty kiilloton maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa. Uusissa rakennuksissa mattapinnoite on hillitty ja tyylikäs. Saneerauskohteissa kiilloton pinta sopii hyvin yhteen vanhankin julkisivun kanssa. Pural Matta-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Purex

Purex, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitetty mattapintainen maalipinnoite. Purex sopii erityisesti kohteisiin, joissa halutaan, että rakennus sulautuu ympäristöön. Purex-pinnoitteella on 15 vuoden esteettinen ja 40 vuoden tekninen takuu.

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

HALUATKO, ETTÄ SOITAMME SINULLE?

TAI

SOITA SUORAAN MEILLE!


050 340 5100

                   

Asiakaspalvelu

Ma - pe klo 7.00 - 17.00
info (at) katto-kaasinen.fi

010 406 2140

Tietosuojaseloste
 

Pohjois-Pohjanmaa 


Hiltusentie 20 A 1
90620 Oulu

050 340 5100

Pohjois-Karjala 


Helinintie 6
80130 Joensuu

044 979 0884