Katto-kaasinen huoltaa kattosi

Huopakatot

Huopakatto on tyylikäs, kevyt ja hiljainen. Huopakatto kestää kaikenlaiset sääolosuhteet.

Kattohuopa on sopiva materiaali monelle katolle. Kotimaisesta valikoimasta löytyy oikea kate kaikille katoille. Bitumikatteen rakenteensa ansiosta se on kestävä ja joustava.

Kattohuovasta löytyy vaihtoehtoja
harjakatoille sekä loiville katoille

Kattohuovasta löytyy useita vaihtoehtoja harjakatoille sekä loiville katoille. Harjakatoilla huopakatto kiinnitetään alustaan naulaamalla tai liimaamalla. Loiville katoille ja erityisesti tasakatoille bitumikermi asennetaan hitsaamalla.

Kattohuopia on tarjolla laaja valikoima ulkonäöllisesti ja asennustavan osalta. Harjakatoille ja loiville katoille on omat tuotteet

Palahuopa soveltuu monimuotoisille katoille

Bituminen kattomateriaali eli palahuopa soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana materiaalina bitumikatteilla saa helposti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. BMI Icopalin Plano-kattolaatat sopivat kaikille harjakatoille kuten kesämökeille, huviloihin ja omakotitalojen katoille.

Plano Pro kattolaatat

Plano-kattolaattojen valikoimassa on useita muoto- ja värivaihtoehtoja, joista löytyy varmasti hyvä vaihtoehto katollesi.
Plano Pro -kattolaatta on käytettävyydeltään moderni, muotoilultaan perinteinen, erittäin suosittu bitumikattolaatta. Se on ulkonäöltään tuttu, kauniin käpykuvion muodostava palahuopa, jossa on bitumikatteen parhaat ominaisuudet.
Plano-kattolaatat soveltuvat erityisen hyvin luonnonläheisiin ympäristöihin, esimerkiksi kesämökkien kattoihin.  Sirotepinnan luonnolliset sävyt sopivat kauniisti suomalaiseen maisemaan.

Tyylikäs, turvallinen ja helppohoitoinen

Kun haluat katollesi tyylikkään, turvallisen ja helppohoitoisen katteen, kattolaatta on hyvä valinta.
Sirotepinnasta on useita etuja: se sulautuu kauniisti ympäristöön, vaimentaa sateen ropinan, pinta on
pitävä, joten katon huoltaminen on turvallista.

Luotettavat tavarantoimittajat

Katto-Kaasinen tekee yhteistyötä luotettavaksi havaittujen tavarantoimittajien kanssa. Meillä materiaalien laatu varmistetaan ja kattoremontit ja -huollot tehdään kotimaisilla materiaaleilla, jotka edustavat markkinoiden parhaimmistoa.​

Kattoremontti vaivattomasti rahoituksella

Katto-kaasisen kautta kattoremontti on helppoa hankkia myös kattavalla Nordean rahoituspaketilla. Kysy lisää myyjältämme!