Katto-kaasinen huoltaa kattosi

Töitä tarjolla!

Hae meille töihin

Haemme innokkaita ja kehittymishaluisia työntekijöitä Oulun ja Joensuun toimipisteisiimme.

Asiakashankkija, Myyntiedustaja, Kattoasentaja, Rakennuspeltiseppä, kattoremontit

Vastataksemme kysynnän ja työmäärien kasvuun olemme lisäämässä henkilöstöämme, ja sitä kautta myös kouluttamassa uusia ihmisiä tehtäviin.

Etsimme joukkoomme Oulun toimipisteellemme myyntiedustajaa sekä asiakashankkijoita! Tarkemmat infot tehtävistä voit lukea esimerkiksi TE-Palveluiden sivustoilla julkaisemistamme hakemuksista. Tärkeintä tehtävissä on hyvään asiakaspalvelukokemukseen tähtäävä asenne sekä terve kaupan nälkä, koulutamme sinut tehtävääsi olit sitten uusi kyky tai vanha konkari!

Joensuun toimipisteellemme tarvitsemme tällä hetkellä kattoasentajia, hakusessa on sellaisia kavereita jotka hallitsevat apulaisen hommat ja ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen matkalla kohti kattotöiden rautaista ammattilaisuutta. Meidän porukassamme vahvuutesi huomataan ja kehityt varmasti alan ammattilaiseksi kokeneiden huippuasentajiemme opastuksessa!

Lisätietoa tarjolla olevista työmahdollisuuksista saat katsomalla avoimet rekry-ilmoituksemme duunitorissa tai te-palveluiden sivuilla sekä soittamalla rohkeasti Jounille.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Voit hakea paikkaa alla olevan lomakkeen kautta sekä ottaa yhteyttä Jouni Kaasiseen 050-3405100 tai sähköpostilla osoitteeseen info@katto-kaasinen.fi

 

Hae meille töihin