Katto-kaasinen huoltaa kattosi

Kattoremontit

Teemme kattoremontit 15 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla

Viimeistelty kattoremontti

Näin se tapahtuu!

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä tutkimme huolellisesti kattosi kunnon, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja teemme korjaussuunnitelman.

Täsmällinen tarjous

Korjaussuunnitelman perusteella annamme kirjallisen tarjouksen, joka sisältää hinnan, toimitussisällön ja aikataulun selkeästi eriteltynä.

Ammattilaisten toteuttama

Kotimainen, kokenut ja korkean ammattitaidon omaava työporukka toteuttaa kattoremontit huolellisesti ja laadukkaasti takuutyönä.

Onnistunut lopputulos

Korkealaatuinen kokonaispalvelu, markkinoiden parhaat materiaalit ja lopputarkastus asiakkaan kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Joskus katosta näkee heti, että se on remontin tarpeessa. Toisinaan käy niin, että katto pääse huomaamatta huonoon kuntoon eikä remontin tarvetta laiteta merkille. On kuitenkin olemassa muutamia periaatteita, joiden mukaan kattoremonttia kannattaa suunnitella.

Katto kannattaa remontoida, jos

  • Sen ikä on yli 30 vuotta
  • Siinä on halkeamia
  • Siitä lähtee ummehtunut haju
  • Se vuotaa
  • Siinä ei ole aluskatetta
  • Sadevesijärjestelmä on huono tai puuttuu
  • Kattoturvatuotteet ovat puutteelliset
Koska katto altistuu säälle jatkuvasti, se vaatii säännöllistä huoltoa. Myös vesi- ja kosteusvauriot voidaan välttää, kun kattoremontit ja -huollot ennakoidaan ja tehdään ajoissa. Jos itse olet epävarma remontin tarpeesta, pyydä ammattilainen arvioimaan tilanne. Esimerkiksi meiltä, Katto-Kaasiselta, saa joustavasti ja nopeasti tilannearvion. Lisäksi meiltä voi tilata tarvikkeita, kuten kattopellit, listat ja kourut, kattoturvatuotteet, värit ja pinnoitteet.​

Miten kattoremontit tehdään?

Kattoremontti etenee vaihe kerrallaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jokainen remontti suunnitellaan siis asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tyypillisesti kattoremonttiin kuuluu kuusi vaihetta:

Lähdemme kattoremontin suunnittelussa liikkeelle talon ja katon tarpeista. Aluksi tutkimme olemassa olevan kattorakenteen perusteellisesti sekä arvioimme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat.

Niiden perusteella teemme korjaussuunnitelman, yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjouksemme perustuu asiakkaan kanssa tehtyyn korjaussuunnitelmaan ja aikataulutoiveisiin. Tarjouksessa on hinta, toimitussisältö ja aikataulu selkeästi eriteltynä.

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, teemme urakkasopimuksen. Tässä yhteydessä tarkennamme aikataulun. Kun sopimus on kirjallisena, on selvää mitä on sovittu eikä yllätyksiä tule.

Kattoremontti alkaa vanhan katteen ja kattovarusteiden purkamisella, sovitussa laajuudessa. Tarkistamme samalla kattorakenteiden kunnon ja suojaamme rakenteet remontin aikana asianmukaisesti.

Rakennamme uuden vesikaton sen perusteella, mitä sopimuksessa on sovittu. Myös materiaalit ja kattotarvikkeet ovat sopimuksen mukaisia.

Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattoremonttiin kuuluu aina lopputarkastus.

Katto on oleellinen osa koko talon ilmettä ja kuntoa. Siksi haluamme tarjota laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikille asiakkaillemme. Remontoinnin lisäksi teemme myös kattohuollot ja pienemmät korjaustyöt sekä taloyhtiöihin että omakotitaloihin.

Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Jos kattosi kunto huolettaa, pyydä rohkeasti meiltä kattoasiantuntija arvioimaan tilanne. Meiltä saat joustavasti ja nopeasti kattavan tilannearvion. Yhteydenotto on helppoa ja sujuvaa ja toimimme hyvin asiakaslähtöisesti. Toimimme samalla varmalla toimintatavalla ja ammattitaidolla niin Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa kuin Pohjois-Karjalassakin.

Kattoremontit

15 vuoden kokemuksella

Hyvin suunniteltu ja huolellisesti rakennettu vesikatto on yksi talon tärkeimmistä elementeistä. Toteutamme niin omakotitalojen kuin taloyhtiöidenkin kattoremontit vankalla ammattitaidolla ja 15 vuoden kokemuksella. Kodin kattoremontti valmistuu muutamassa päivässä ja remontin aikana voit asua normaalisti kotonasi. Kattoremontti on ensiarvoisen tärkeää tehdä oikeaan aikaan, turvallisesti ja niin, että siitä koituu asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Annamme remontille selkeän ja yksityiskohtaisen aikataulun ja noudatamme sitä.

kattoremontit

Miksi kattoremontit tehdään?

Katto on alttiina sään vaikutuksille jatkuvasti, joten se vaatii myös säännöllistä huoltoa. Jos katon ikä on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää kattoasiantuntijaa tarkistamaan sen kunto. Ajoissa teetetty kattoremontti tulee pitkällä tähtäimellä halvemmaksi. Kattoremontit ovatkin kiinteistöjen parhaita vakuutuksia. Joskus katosta näkee heti, kun se on remontin tarpeessa. Katon heikosta kunnosta kertovat esimerkiksi vuodot, halkeamat, ummehtunut haju, löysät naulat tai ruuvit, ruostejäljet tai kasvusto katolla.   

Kattoturvatuotteet helpottavat kulkemista katolla

Kattoturvatuotteet ovat korvaamattomia apuvälineitä. Ilman niitä ei kannata eikä edes saa lähteä katolle. Esimerkiksi kattosilta helpottaa harjalla kulkua ja savupiipun luo pääsyä. Lumiesteet puolestaan pitävät lumen katolla niin, että se ei putoa arvaamatta niskaan.

Rakennamme kattoturvatuotteilla katolle turvalliset ja määräysten mukaiset kulkureitit. Kiinteät kattoturvatuotteet mahdollistavat savupiippujen ja muun talotekniikan turvallisen huoltamisen. Lisäksi ne suojaavat myös kattoa liikkumisen aiheuttamalta rasitukselta. Rakennusvalvonta tarkastaa muuttotarkastuksen yhteydessä, että määräysten mukaiset kattoturvatuotteet on asennettu.

Lumiesteet

Lumiesteet turvaavat talvisin huolettoman ja turvallisen liikkumisen rakennuksen ympärillä. Varsinkin ulko-oven kohta on suojattava hyvin. Myös sadevesikourut ja muut katolla sijaitsevat rakenteet pysyvät suojattuina lumiesteiden ansiosta. Lumen lisäksi katolle saattaa päätyä myrskyjen yhteydessä oksia ja muuta materiaalia, joka voisi tehdä pudotessaan vahinkoa. Lumiesteet suojaavat myös näiltä.

Kattosillat

Kattosillat ovat osa turvallista liikkumista katolla. Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena. Näin saadaan turvalliset kulkutiet katolle. Toistuvaa huoltoa vaativia kohteita katolla ovat muun muassa ilmastointiin liittyvät rakenteet sekä savupiippu. Kattosillat suojaavat myös itse katemateriaalia rasitukselta, kun katolle ei astuta suoraan.

Lapetikkaat

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja kattosiltojen jatkeena. Näin saadaan katolle turvalliset kulkuyhteydet erilaisia huoltotöitä varten. Lapetikkaat suojaavat myös itse katemateriaalia, kun katolla ei kävellä suoraan.

Sadevesijärjestelmät

Asianmukainen sadevesijärjestelmä suojaa koko rakennusta. Lisäksi se on vaivaton huollettava. Asennamme myös sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä.

Kuvagalleria

Tekemiämme kattoremontteja

Lähtökohtana asiakkaan tyytyväisyys

Toimimme aina asiakaslähtöisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja helpon ratkaisun, jossa asiakasta kuunnellaan ja hänelle tehdään vain se, mitä hän tilaa. Onnistunut kattoremontti lähtee liikkeelle talosi tarpeista. Asiakkaamme saavat asiantuntevan ja luotettavan kokonaispalvelun aina ilmaisesta kuntoarviosta onnistuneeseen lopputulokseen. Kattoremontti piristää talon ilmettä, nostaa sen arvoa ja takaa talon säänkestävyyden vuosikymmeniksi. Kattoremontin työn osuudesta voit lisäksi saada kotitalousvähennystä.   

Luotettavat tavarantoimittajat

Katto-Kaasinen tekee yhteistyötä luotettavaksi havaittujen tavarantoimittajien kanssa. Meillä materiaalien laatu varmistetaan ja kattoremontit ja -huollot tehdään kotimaisilla materiaaleilla, jotka edustavat markkinoiden parhaimmistoa.